Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cúpula d'Interior abandona l'acte de la Guàrdia Civil ofesa pels discursos dels comandaments

Els han molestat especialment les referències indirectes al major Trapero i a la intendent Laplana

El cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido, durant la seva intervenció a l'acte de celebració de la patrona del cos, aquest 9 d'octubre de 2019 El cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido, durant la seva intervenció a l'acte de celebració de la patrona del cos, aquest 9 d'octubre de 2019 ÀLEX RECOLONS / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 10 Octubre 2019 07:32

La cúpula d'Interior que assistia a l'acte amb motiu de la celebració de la patrona de la Guàrdia Civil ha marxat abans que acabés la cerimònia ofesa pel contingut i el to dels discursos dels comandaments del cos, segons han explicat fonts del Departament d'Interior.

El secretari general d'Interior, Brauli Duart, el director general de la Policia, Pere Ferrer, i el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, han abandonat l'acte just quan han acabat els discursos. Els han molestat especialment les referències indirectes al major Trapero i a la intendent Teresa Laplana, que estava al capdavant del dispositiu del 20 de setembre a la Conselleria d'Economia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: