Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Juan Antonio Geraldés, cap de llista per Barcelona de Més País per a les eleccions del 10-N

En Comú Podem critica que Errejón es presenti a la circumscripció "sense un projecte per a Catalunya"

Íñigo Errejón, de Més País, en una imatge d'arxiu Íñigo Errejón, de Més País, en una imatge d'arxiu RAFA GARRIDO / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 09 Octubre 2019 06:51

El politòleg Juan Antonio Geraldés serà el cap de llista per Barcelona de la formació encapçalada per Íñigo Errejón, Més País, a les eleccions del 10 de novembre, segons han confirmat fonts del partit. Geraldés, veí de Sant Boi de Llobregat, es va presentar a les eleccions municipals del 26 de maig en aquest municipi amb la formació Guanyem Sant Boi, coalició de la CUP, els Comuns i agrupacions independents com Gent de Sant Boi, entre d'altres. Segons les mateixes fonts de Més País, té una trajectòria "àmplia" en l'activisme veïnal i estudiantil. Actualment treballa com a consultor d'administracions públiques al sector de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. També subratllen que la seva participació en política està marcada per la defensa del municipalisme.

Cal recordar que aquest mateix dimarts el cap de llista d'En Comú Podem a les eleccions espanyoles del 10-N, Jaume Asens, ha titllat d'"error" que la plataforma electoral Més País es presenti als comicis per a Barcelona "sense un projecte per a Catalunya" ni per a la seva capital.

Des de la seva escissió de Podem, Errejón ha buscat presentar-se en aquelles circumscripcions que li poden obrir la porta a formar grup propi al Congrés dels Diputats. En aquest sentit, cal recordar que a Barcelona es reparteixen 32 escons.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: