Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Intersindical-CSC i la IAC ajornen fins al 18 d'octubre la vaga general que havien convocat per a l'11

Els dos sindicats cancel·len la convocatòria feta i en registren una de nova

Un dels participants a la manifestació per la "República dels drets socials", amb l'ANC i la Intersindical-CSC al capdavant, l'1 de maig de 2018 Un dels participants a la manifestació per la "República dels drets socials", amb l'ANC i la Intersindical-CSC al capdavant, l'1 de maig de 2018 RAFA GARRIDO / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 08 Octubre 2019 07:41

Els sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) han ajornat fins al 18 d'octubre la vaga general que inicialment havien convocat per aquest divendres 11, segons han confirmat a l'ACN fonts de Treball. Aquestes fonts han explicat que els dos sindicats han desconvocat la vaga per aquest divendres i n'han convocat una de nova per al proper 18 d'octubre, també divendres. La convocatòria de vaga coincideix en el temps en els dies en que es podria conèixer la sentència al judici de l'1-O i les posteriors mobilitzacions que s'estan preparant des de diversos sectors de la societat catalana.

Segons van explicar els sindicats en registrar el preavís, convocaven perquè segueixen sense resoldre's les reivindicacions econòmiques i socials de les últimes mobilitzacions, com la derogació de la reforma laboral, la manca d'un salari mínim més elevat o la promoció de la igualtat.

A més, van recordar que estan compromesos amb els drets nacionals, que consideren que afecten també la situació laboral.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: