Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern acusa Cs de fer un ús electoralista i "fraudulent" de la moció de censura: "Això no és un bar"

Budó ha estat l'encarregada de respondre en nom de l'executiu amb un breu discurs de només nou minuts

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, intervenint durant la moció de censura, el 7 d'octubre del 2019 La portaveu del Govern, Meritxell Budó, intervenint durant la moció de censura, el 7 d'octubre del 2019 SÍLVIA JARDÍ / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 07 Octubre 2019 15:15

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha acusat Cs de fer un ús electoralista i "fraudulent" de la moció de censura. "Això no és un bar. Això no és un plató de televisió. Això no és un pavelló per a fer actes de campanya. Això és el Parlament de Catalunya", ha reivindicat des del faristol de l'hemicicle de la cambra catalana.

Precisament, Budó ha estat l'encarregada del Govern de respondre a Cs amb un discurs "intencionadament" breu de nou minuts per no ser "còmplices" de la "manca de respecte" cap al Parlament. A més, Budó ha recordat que fa només 11 dies es va celebrar el debat de política general en el què el Parlament va reprovar les declaracions de la que avui es presenta com a candidata a la presidència de la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: