Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra fa una crida a la desobediència civil "quan calgui" i defensar la llibertat fins "a les últimes conseqüències"

El president de la Generalitat assegura que "no hi ha cap batalla petita en els moments que viu el país"

El president, Quim Torra, aquest dissabte 21 de setembre de 2019 a Santa Coloma de Farners El president, Quim Torra, aquest dissabte 21 de setembre de 2019 a Santa Coloma de Farners GERARD VILÀ / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 22 Setembre 2019 01:36

El president de la Generalitat, Quim Torra, a fet una crida a practicar la desobediència civil "quan calgui". Torra ha explicat que el que cal fer "en els temps que vindran" és defensar la llibertat "fins a les últimes conseqüències" i considera que no hi ha "cap batalla petita" per la defensa d'aquesta llibertat. "Avui vull encoratjar-vos a viure per reclamar la llibertat amb la fórmula que sabem, radicalitat democràtica, republicanisme, drets civils, socials i polítics, no violència i quan calgui, desobediència civil", ha assenyalat el president. Torra ha fet aquestes declaracions en la inauguració a Santa Coloma de Farners de l'exposició 'Joan Jordà, llavors', que repassa algunes pintures d'aquest artista exiliat a França el febrer del 1939.

Torra ha lloat Jordà de qui ha destacat el fet de "desobeir" per anar a l'exili i ha demanat als assistents que cal ser "molt Jordà" en el sentit de defensar la llibertat. Tot plegat, amb l'alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera, i una trentena de convidats que han visitat l'exposició, entre els quals bona part de la família de l'artista exiliat. L'acte ha conclòs amb una copa de cava.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: