Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vueling cancel·la 46 vols el dissabte a l'aeroport del Prat a causa de la vaga del personal de terra d'Iberia

La xifra podria pujar atès que les aturades estan convocades per a quatre dies

Taulell de reclamacions de Vueling a l'aeroport del Prat, el passat 24 d'agost del 2019 Taulell de reclamacions de Vueling a l'aeroport del Prat, el passat 24 d'agost del 2019 MIQUEL CODOLAR
Catalunya ACN
Divendres, 20 Setembre 2019 07:52

La companyia aèria Vueling ha anunciat que cancel·la 46 vols aquest dissabte a l'aeroport del Prat a causa de la vaga que ha convocat el personal de terra d'Iberia. És la primera tongada d'anul·lacions, però no es descarta que n'hi hagi més atès que l'aturada durarà quatre dies, del 21 al 24 de setembre.

La mesura de l'empresa pot afectar uns 6.000 viatgers. Precisament, aquest mateix dijous s'ha sabut que Vueling estudia "diferents alternatives" a Iberia per al seu servei de terra arran de l'impacte de les vagues dels treballadors.

Poc després, Iberia ha anunciat la decisió de reprendre les negociacions sobre el conveni col·lectiu del personal de terra amb els sindicats, suspeses des del 5 de setembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: