Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El fiscal Zaragoza diu que la sentencia del procés es coneixerà en els primers deu dies d'octubre, prop del dia 12

Carrega contra la justícia alemanya per no entregar Puigdemont i parla "d'error imperdonable"

El fiscal Javier Zaragoza durant l'informe final del ministeri públic al Tribunal Suprem, el passat 4 de juny de 2019 El fiscal Javier Zaragoza durant l'informe final del ministeri públic al Tribunal Suprem, el passat 4 de juny de 2019 SENYAL DEL TRIBUNAL SUPREM
Catalunya ACN
Dimecres, 18 Setembre 2019 14:48

El fiscal del Tribunal Suprem Javier Zaragoza ha explicat que la sentència del procés es coneixerà en els primers deu dies d'octubre, més a prop del dia 12, segons ha informat Radio Continental i ha recollit la Cadena Ser.

"La sentència, segons les meves informacions, sortirà publicada crec que en els primers deu dies, prop de la festivitat del Pilar", ha indicat en una conferència a Buenos Aires, on també ha criticat la justícia alemanya per no entregar l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. Al seu parer, el tribunal de Schleswig-Holstein va cometre un "error imperdonable" i va "incomplir de forma palmària les normes europees reguladores de l'Ordre de Detenció i Entrega".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: