Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra diu que plegarà si no té "la força ni la confiança" per portar Catalunya a la independència

El president assegura a Rac1 que convocar eleccions "no sembla la millor via" per respondre a la sentència

Imatge de la primera fila de l'acte d'Òmnium amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, al centre, l'11 de setembre del 2019 Imatge de la primera fila de l'acte d'Òmnium amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, al centre, l'11 de setembre del 2019 MARTA SIERRA / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 11 Setembre 2019 21:20

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat a Rac1 que deixarà el càrrec si un dia no té "la força ni la confiança" per portar Catalunya a la independència. "El meu compromís amb la gent és portar el país a la independència. El dia que vegi que no tinc ni la força ni la confiança per portar aquest país a la independència deixaré la presidència", ha dit.

Torra també ha descartat convocar eleccions com a resposta a la sentència. "No em sembla que la millor via sigui unes eleccions que provoquen una confrontació entre nosaltres", ha dit, demanant estar "forts i units" davant de la decisió del Suprem.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: