Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern diu que aquesta Diada cal reclamar "el dret a la democràcia i a la llibertat"

Budó critica l'acte "incívic" d'intentar boicotejar l'ofrena floral a Rafael Casanova amb l'himne d'Espanya

El president de la Generalitat, Quim Torra, dirigint-se a l'ofrena a Rafael Casanova, l'11 de setembre del 2019 El president de la Generalitat, Quim Torra, dirigint-se a l'ofrena a Rafael Casanova, l'11 de setembre del 2019 JORDI BATALLER / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 11 Setembre 2019 11:18

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit que per aquesta Diada de l'Onze de Setembre es tracta de demanar i reclamar "el dret a la democràcia i a la llibertat". En una atenció als mitjans després de l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, la consellera de Presidència ha fet una crida a sortir "massivament i cívicament" per celebrar la Diada.

D'altra banda, ha criticat l'acte "incívic" d'intentar boicotejar l'ofrena floral, quan ha sonat l'himne d'Espanya des d'un balcó proper al monument. "La Diada s'ha de viure des del respecte a totes les sensibilitats", ha afegit. Budó ha subratllat que l'11-S torna a ser una jornada "lluny de la normalitat" en haver-hi "presos polítics i exiliats", i a les portes de la sentència per l'1-O.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: