Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es manté la normalitat i la manca d'incidents en la segona jornada de vaga dels treballadors de terra d'Iberia

Els sindicats apunten que el seguiment de l'aturada és molt similar al d'ahir amb dos de cada tres treballadors

Imatge d'una usuària de l'aeroport del Prat observant la pantalla de vols, aquest 25 d'agost de 2019 Imatge d'una usuària de l'aeroport del Prat observant la pantalla de vols, aquest 25 d'agost de 2019 ÀLEX RECOLONS / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 25 Agost 2019 11:47

La segona jornada de vaga dels treballadors de terra d'Iberia transcorre, com la primera d'ahir dissabte, amb total normalitat i gairebé sense incidents a l'aeroport del Prat. Ni el fet de coincidir amb la vaga indefinida dels vigilants dels filtres de seguretat ha ocasionat problemes destacables.

Als volts de les 10 del matí, una de les hores punta de la jornada amb l'embarcament de molts vols de llarg recorregut, la fluïdesa als filtres de seguretat era total amb cues d'uns 15 minuts com a màxim.

També hi havia força tranquil·litat als taulells de reclamacions de Vueling i Iberia, malgrat que entre totes les dues companyies han cancel·lat aquest diumenge una setantena de vols. Pel que fa al seguiment de la vaga, els sindicats l'han xifrat, com ahir, en dos de cada tres treballadors dels no inclosos als serveis mínims.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: