Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Iberia atén 343 vols i defensa que la vaga a l'Aeroport del Prat transcorre sense incidències

L'aturada ha obligat Vueling a cancel·lar preventivament 112 vols, 46 aquest dissabte i 66 diumenge; i Iberia n'ha cancel·lat sis

Mostrador dels vols que mostra algunes cancel·lacions, a diferència d'altres vagues similars, segons fons d'Aena perquè no s'han esborrat del sistema, el 24 d'agost del 2019 Mostrador dels vols que mostra algunes cancel·lacions, a diferència d'altres vagues similars, segons fons d'Aena perquè no s'han esborrat del sistema, el 24 d'agost del 2019 MIQUEL CODOLAR / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 25 Agost 2019 01:10

Iberia Airport Services ha atès fins a dos quarts de set de la tarda d'aquest dissabte 343 vols, 173 sortides i 170 arribades, i transcorre sense incidències, segons ha informat en un comunicat. Segons l'empresa, que s'encarrega de la gestió dels equipatges de fins a 27 companyies al Prat, la jornada de vaga de personal de terra a l'aeroport del Prat s'està desenvolupant "amb normalitat" i s'estan complint els serveis mínims. Iberia defensa que la vaga té un seguiment del 10%.

L'aturada, que està prevista per aquest cap de setmana i el proper, ha obligat Vueling a cancel·lar preventivament 112 vols, 46 aquest dissabte i 66 diumenge; i Iberia n'ha cancel·lat sis. Foment ha dictat uns serveis mínims d'entre el 32% i el 53% segons el tipus de vols, que els sindicats van qualificar com "exagerats" i "excessius".

Abans de les cancel·lacions hi havia programades 1.000 operacions a l'Aeroport de Barcelona i 190.000 seients ofertats per al dissabte i 1.075 operacions i 200.000 seients per a diumenge. Aquesta vaga se suma a l'aturada indefinida del personal de Trablisa, empresa que presta el servei dels controls de seguretat, que es va iniciar el 9 d'agost però que els serveis mínims del 90%, la fan gairebé imperceptible.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: