Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ryanair anuncia el tancament de la base de Girona el pròxim 8 de gener

La companyia es compromet a "minimitzar" els acomiadaments, que podrien afectar 164 treballadors, segons els sindicats

Imatge d'un avió de Ryanair enlairant-se a l'Aeroport de Reus, el 14 de desembre de 2017 Imatge d'un avió de Ryanair enlairant-se a l'Aeroport de Reus, el 14 de desembre de 2017 ROGER SEGURA / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 24 Agost 2019 00:00

La companyia de baix cost Ryanair marxarà finalment de l'Aeroport de Girona el pròxim 8 de gener. Així ho ha anunciat la companyia a través d'un comunicat intern als treballadors. Segons els sindicats, la decisió podria deixar sense feina 164 treballadors –entre tripulats de cabina i pilots– amb base a Viloví d'Onyar.

En el seu escrit, la responsable de recursos humans de la companyia irlandesa, Lisa McCormach, assegura que Ryanair farà "tot el possible per minimitzar la pèrdua de llocs de treball". En aquest sentit, la companyia explica que en els pròxims quinze dies s'obrirà una comissió negociadora amb els sindicats per afrontar el procés d'acomiadaments. Amb Girona, també tancaran les bases de Tenerife, Lanzarote i Gran Canaria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: