Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC defensa que la confrontació amb l'Estat i el diàleg són "compatibles"

La portaveu, Marta Vilalta, reclama defugir la dinàmica "autodestructiva" en què considera que ha entrat el moviment independentista

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, en un moment de la roda de premsa del partit, el 17 de juny de 2019 La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, en un moment de la roda de premsa del partit, el 17 de juny de 2019 GUILLEM ROSET / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 22 Agost 2019 23:07

ERC creu que la confrontació amb l'Estat per la qual va advocar el president del Govern, Quim Torra, i la defensa que la solució "només pot passar pel diàleg", del republicà Oriol Junqueras, són "compatibles". La portaveu, Marta Vilalta, ha assegurat que contraposar diàleg i confrontació "és trampós" perquè es pot "aixecar la bandera del diàleg en una mà, i amb l'altra agafar la de la confrontació democràtica". "És la combinació de les dues banderes la que ens farà avançar", ha assegurat.

D'altra banda, ha reclamat "superar la dinàmica autodestructiva i de generar desconfiances" en què considera que aquest agost ha entrat el moviment independentista. Així, ha dit que sobretot ara, a les portes de la Diada i de conèixer la sentència, cal traçar la unitat estratègica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: