Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès portarà el govern espanyol als tribunals per "retenir de forma irregular" les bestretes del finançament

El vicepresident es queixa dels impagaments de l'Estat i l'acusa de "deslleialtat" per no "complir la llei"

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, durant la seva compareixença a la Comissió d'Economia al Parlament El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, durant la seva compareixença a la Comissió d'Economia al Parlament MAR VILA / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 21 Agost 2019 21:09

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha començat la seva compareixença al Parlament a l'atac. I és que només dos minuts després d'iniciar la seva explicació ja havia anunciat que pensa "portar als tribunals" al govern espanyol pels incompliments en pagaments que reconeixen la llei.

En aquest sentit, s'ha referit als 1.317 milions d'euros que, segons ell, corresponen a les bestretes del finançament del 2019, que haurien d'haver estat transferides de forma automàtica i que l'Estat "té retingudes de forma irregular".

És per això que ha apuntat que intentarà per la via judicial acabar amb aquest "incompliment de la llei i dels compromisos" que estan "ofegant" la Generalitat, tot acusant el govern espanyol de "deslleial" per "no complir" mentre Catalunya "sí compleix els objectius que ells mateixos van marcar".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: