Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fiscalia italiana ordena el decomís provisional de l'Open Arms i el desembarcament immediat dels migrants a Lampedusa

El fiscal ha visitat el vaixell acompanyat de dos metges i defineix la situació com a "explosiva"

Migrants a bord de l'Open Arms en el 17è dia de navegació Migrants a bord de l'Open Arms en el 17è dia de navegació OPEN ARMS
Catalunya ACN
Dimarts, 20 Agost 2019 21:06

La fiscalia d'Agrigento (Sicília) ha ordenat el decomís provisional de l'Open Arms i el desembarcament immediat dels migrants que hi ha a bord. Segons informen mitjans italians, el fiscal Luigi Patronaggio ha pres la decisió després de fer una inspecció al vaixell de l'ONG acompanyat de dos metges: "La situació és explosiva, s'ha de restaurar la calma i assegurar que ningú prengui mal".

L'Open Arms estava aturat davant la costa de Lampedusa a l'espera que un vaixell de l'armada espanyola el socorri d'aquí a tres dies –ha sortit aquesta tarda de Cadís–. L'ONG denuncia la deixadesa dels governs europeus després de 19 dies sense poder desembarcar a cap port, amb més d'un centenar de migrants a bord que havien estat rescatats al Mediterrani.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: