Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un minut de silenci, una ofrena floral i 'El cant dels ocells' recorden les víctimes del 17-A

L'Ajuntament de Barcelona organitza un acte sobri sense parlaments per homenatjar els 16 morts dos anys després

Alguns dels familiars plorant en el moment de l'ofrena al Pla de l'Ós, a la Rambla de Barcelona, a l'acte per recordar les víctimes de l'atemptat del 17-A dos anys després, el 17 d'agost de 2019 Alguns dels familiars plorant en el moment de l'ofrena al Pla de l'Ós, a la Rambla de Barcelona, a l'acte per recordar les víctimes de l'atemptat del 17-A dos anys després, el 17 d'agost de 2019 ELISENDAS ROSANAS / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 17 Agost 2019 12:34

Autoritats i familiars de les víctimes de l'atemptat jihadista del 17 d'agost de 2017 han retut homenatge a les 16 persones mortes en un acte organitzat per l'Ajuntament de Barcelona i la Unitat d'Atenció i Valoració d'Afectats del Terrorisme (UAVAT) al Pla de l'Ós, el lloc on la furgoneta de Younes Abouyaaqoub va acabar el seu recorregut. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha encapçalat la representació institucional, al costat del president e la Generalitat, Quim Torra, el president del Parlament, Roger Torrent, la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, el president del Senat, Manuel Cruz, i representants dels partits polítics. L'homenatge ha estat un acte breu amb un minut de silenci i en l'ofrena floral, clavells blancs, i la interpretació per part d'un violoncel·lista, de 'El cant dels ocells'. Els familiars i les víctimes de l'amptat han estat els principals protagonistes de l'acte i els primers a fer les ofrenes florals.

Tant la Generalitat com l'Ajuntament han organitzat també una recepció i un acte de recolliment, respectivament, per als familiars i tancats al públic i a la premsa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: