Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tercera jornada de vaga dels vigilants de seguretat de l'aeroport del Prat sense incidències

Tot i l'elevada afluència, els passatgers s'han d'esperar uns deu minuts abans de passar els controls de seguretat

Passatgers avançant per les cintes de la terminal 1 de l'aeroport del Prat abans de passar els controls de seguretat, en la tercera jornada de vaga dels vigilants de seguretat, l'11 d'agost del 2019 Passatgers avançant per les cintes de la terminal 1 de l'aeroport del Prat abans de passar els controls de seguretat, en la tercera jornada de vaga dels vigilants de seguretat, l'11 d'agost del 2019 LAURA FÍGULS / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 11 Agost 2019 12:57

La tercera jornada de vaga indefinida dels vigilants de seguretat de l'Aeroport de Barcelona-El Prat transcorre sense cap incidència per als passatgers. Com és habitual en aquests mesos d'estiu, la terminal 1 registra aquest diumenge una elevada afluència de viatgers, que s'han d'esperar uns deu minuts, o menys, abans de passar els controls de seguretat, després de caminar fent ziga-zagues per les cintes habilitades perquè les cues avancin amb fluïdesa.

El comitè de vaga atribueix el poc impacte fins ara de la protesta als serveis mínims del 90% i en les darreres hores ha denunciat "pressions" i una "vigilància" extraordinària en els llocs de treball. S'espera que passin per l'aeroport uns 180.000 passatgers en un miler de vols, entre sortides i arribades, aquest diumenge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: