Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El conductor d'un cotxe perd el control i atropella nou persones d'una terrassa d'un bar del centre de Girona

Una nena de quatre anys es troba en estat crític ingressada a l'hospital Josep Trueta

Imatge del cotxe al fons amb els Bombers treballant aquest dissabte 10 d'agost de 2019 Imatge del cotxe al fons amb els Bombers treballant aquest dissabte 10 d'agost de 2019 CEDIDA A L'ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 11 Agost 2019 12:50

El conductor d'un cotxe ha perdut el control aquest dissabte i ha atropellat nou persones que estaven assegudes a la terrassa d'un bar a l'alçaa del carrer Riu Güell de Girona. Els fets han passat a dos quarts de dotze de la nit i una nena de quatre anys ha quedat ferida i ha estat traslladada en estat crític a l'hospital Josep Trueta de Girona. El conductor del vehicle és un jove de divuit anys que ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia que li han realitzat els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal després del sinistre. Segons ha pogut saber l'ACN, el jove hauria fet la imprudència després de que un altre vehicle circulés ràpid. Es dona el cas que aquest vehicle és el d'una mare que duia la seva filla al Trueta d'Urgències.

Aleshores, el conductor hauria volgut avançar-la i hauria perdut el control del vehicle emportant-se les nou persones que estaven a la terrassa del bar. Els fets han passat just al centre de Girona i això ha fet especular amb un possible atemptat terrorista, fet que han desmentit de manera immediata els Mossos d'Esquadra a través d'una piulada a Twitter.

Fins a la zoa s'hi ha desplaçat nombrosos efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Municipal. El jove també se sotmetrà a les proves de detecció de drogues.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: