Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

JxCat decidirà dilluns el vot a Sánchez però avisa que tenen "molts motius" pel 'no'

Els postconvergents volen escoltar primer el discurs d'investidura del líder del PSOE

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, compareixent en roda de premsa acompanyada del senador Josep Lluís Cleries i la diputada Míriam Nogueras La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, compareixent en roda de premsa acompanyada del senador Josep Lluís Cleries i la diputada Míriam Nogueras MARTA SIERRA / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 20 Juliol 2019 08:46

JxCat decidirà dilluns que ve al vespre el seu vot a la investidura de Pedro Sánchez després d'escoltar el seu discurs d'investidura ja que consideren que hi ha un "escenari obert" i que l'escenari és "canviant". En roda de premsa des del Parlament, la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha avisat però que ara mateix tenen "molts motius per votar que no" i que no es donen les condicions per votar Sánchez.

"El catalanisme polític no ha regalat mai els seus vots, ningú entendria que ho féssim ara", ha defensat per després afegir que el suport a la moció de censura ja va ser un "xec en blanc". Pel que fa als últims moviments a Madrid, Borràs ha avisat a Sánchez que les urnes "no li han donat el dret a l'arrogància ni el dret a governar en solitari".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: