Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC ofereix la presidència de la Diputació de Barcelona a JxCat si trenca l'acord amb el PSC

Aragonès descarta revertir pactes en ajuntaments i demana centrar-se amb la votació de dijous

L'adjunt a la presidència d'ERC, Pere Aragonès, en roda de premsa L'adjunt a la presidència d'ERC, Pere Aragonès, en roda de premsa GUILLEM ROSET / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 08 Juliol 2019 14:47

L'adjunt a la presidència d'ERC, Pere Aragonès, ha explicat aquest dilluns que la formació està disposada a oferir la presidència de la Diputació de Barcelona a JxCat si aquests trenquen l'acord de govern amb el PSC. En roda de premsa a la seu del partit, Aragonès ha destacat que per ERC "no és una qüestió de cadires, sinó d'estratègia independentista".

El també vicepresident del Govern ha dit que ERC comparteix el "neguit" i l'"angoixa" que, al seu entendre, ha despertat l'acord a la Diputació. Per això, ha estès la mà a la formació de Carles Puigdemont per acordar un govern independentista.

Aragonès ha tancat la porta a revertir els pactes locals "amb el 155" tal com ha demanat JxCat i els ha emplaçat a centrar-se en la tercera institució del país i no generar 50 crisi en ajuntaments.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: