Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les empreses de productes ecològics augmenten prop d'un 40% en els darrers cinc anys a Catalunya

El sector considera que "la consciència per menjar sa" dels consumidors i la qualitat del que venen són els factors de l'increment

Un recuit ecològic i formatges al seu costat, el 3 de juny de 2019 Un recuit ecològic i formatges al seu costat, el 3 de juny de 2019 GERARD VILÀ / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 08 Juliol 2019 07:31

Les empreses de productes ecològics han crescut prop d'un 40% en els darrers cinc anys a Catalunya. En concret, s'ha passat 2.470 el 2013 a les gairebé 4.000 que hi ha actualment. Una pujada que és general a les quatre demarcacions, si bé la de Barcelona és la que més firmes té registrades, segons les dades d'Unió de Pagesos (UP). Des del sector consideren que el principal motiu és "la consciència per menjar sa" que ha anat adquirint la ciutadania, però també la qualitat dels productes que ofereix l'ecològic.

En aquest sentit, el gerent de l'empresa Mas Marcè – Làctics Peralada, Manel Marcè, deixa clar que les directrius marcades pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE) són "clares" i no permet "disfressar" un producte eco si no ho és. Una altra raó que explica l'increment, explica Marcè, és la qualitat dels productes que ofereixen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: