Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El foc forestal de la Ribera d'Ebre ja crema 5.500 hectàrees amb un total de 53 persones evacuades

Protecció Civil eleva a fase d'emergència el pla Infocat i demana evitar desplaçaments per la zona

Columna de fum de l'incendi de l'Ebre vist des d'un punt elevat de Bovera a les Garrigues Columna de fum de l'incendi de l'Ebre vist des d'un punt elevat de Bovera a les Garrigues LAURA CORTÉS / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 27 Juny 2019 14:37

El foc forestal de la Ribera d'Ebre ja crema 5.500 hectàrees, segons les últimes estimacions, amb un total de 53 persones evacuades. Protecció Civil de la Generalitat ha elevat a fase d'emergència el pla Infocat per aquest incendi, que va començar dimecres a dos quarts de tres de la tarda. Hi ha 43 dotacions terrestres i 15 mitjans aeris treballant per estabilitzar el foc, amb especial preocupació pel flanc dret. El costat esquerre ja ha quedat ancorat a la C-12, que actua de tallafocs. La Generalitat demana evitar desplaçaments innecessaris per la zona.

En el total d'efectius que hi treballen s'inclouen quatre avions del Ministeri d'Agricultura i 230 efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: