Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'incendi de la Ribera d'Ebre crema ja més de 2.500 hectàrees i entra en alguns termes municipals del Segrià

Els Bombers veuen molt difícil donar el foc per estabilitzat aquest dimecres a la nit tot i que preveuen que baixi el vent

Un hidroavió sobrevola un gran núvol de fum d'un incendi forestal a la Ribera d'Ebre Un hidroavió sobrevola un gran núvol de fum d'un incendi forestal a la Ribera d'Ebre ANNA FERRÀS / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 26 Juny 2019 21:39

L'incendi de la Ribera d'Ebre crema ja més de 2.500 hectàrees, segons els Agents Rurals. Com ha explicat el cap de del dispositiu de Bombers, Jordi Solà, el foc ha afectat amb virulència els termes municipals de la Torre de l'Espanyol, on s'ha iniciat, Vinebre, la Palma d'Ebre i Flix però ha arribat ja als municipis de Maials i Bovera, al Segrià.

Els Agents Rurals també confirmen que estan treballant en la hipòtesi de l'autocombustió d'un femer en una granja de la Torre, com a possible causa de l'incendi. Els Bombers descarten que la pròxima matinada puguin donar per estabilitzat tot i que les previsions meteorològiques preveuen que la força del vent baixi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: