Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs trenca amb Valls a l'Ajuntament de Barcelona per haver facilitat la investidura de Colau

Arrimadas assegura que tant l'alcaldessa com Maragall posen el consistori "al servei del separatisme"

Inés Arrimadas s'abraça amb Manuel Valls durant la diada de Sant Jordi, el 23 d'abril de 2019 Inés Arrimadas s'abraça amb Manuel Valls durant la diada de Sant Jordi, el 23 d'abril de 2019 JORDI PUJOLAR / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 17 Juny 2019 14:40

La portaveu de Cs, Inés Arrimadas, ha anunciat aquest dilluns que el partit trenca amb l'ex-primer ministre francès Manuel Valls i que els seus tres regidors conformaran un grup diferenciat a l'Ajuntament de Barcelona. Així ho ha decidit el Comitè Permanent del partit taronja, que s'ha reunit aquest dilluns a Madrid, després que Valls, Celestino Corbacho i Eva Parera votessin a favor d'investir Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona.

"Colau ha fet el mateix que faria Ernest Maragall, que és com a primera mesura posar l'Ajuntament al servei del separatisme", ha lamentat Arrimadas després de l'anunci de la batllessa de tornar a col·locar el llaç groc a la façana del consistori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: