Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maragall avisa les bases dels comuns que s'està "tergiversant el seu vot" i els crida a votar per un govern amb ERC

L'alcaldable d'ERC diu que "han caigut les caretes" dels comuns i creu que s'està "entregant la clau" de la ciutat a Valls

L'alcaldable d'ERC, Ernest Maragall, amb la número dos de la llista, Elisenda Alamany, durant una roda de premsa, el 13 de juny del 2019 L'alcaldable d'ERC, Ernest Maragall, amb la número dos de la llista, Elisenda Alamany, durant una roda de premsa, el 13 de juny del 2019 NAZARET ROMERO / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 14 Juny 2019 07:33

L'alcaldable d'ERC, Ernest Maragall, ha fet aquest dijous una crida a les bases de BComú perquè votin en la consulta plantejada per la formació a favor d'un govern dels comuns amb els republicans i no per un pacte amb els socialistes. "Apel·lem a les bases a que entenguin que s'està traint la seva voluntat profunda i tergiversant el sentit del seu vot i el resultat de les eleccions", ha avisat Maragall.

El candidat republicà ha dit que "han caigut les caretes" després que l'alcaldable de BComú, Ada Colau, hagi defensat un govern de BComú amb el PSC i ha lamentat que als comuns només els "interessi l'alcaldia". És per aquest motiu que ha fet una crida als prop de 10.000 inscrits que poden votar a la consulta oberta per la formació a rebutjar el pacte amb els socialistes per no "entregar la clau" de la ciutat a Manuel Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: