Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Collboni celebra el "compromís" de Colau per fer govern amb el PSC: "El tàndem progressista ha fet un pas molt important"

Adverteix ERC que "Barcelona no serà moneda de canvi" per la investidura de Pedro Sánchez

L'alcaldable del PSC, Jaume Collboni, acompanyat de la número dos, Laia Bonet, durant una roda de premsa L'alcaldable del PSC, Jaume Collboni, acompanyat de la número dos, Laia Bonet, durant una roda de premsa NAZARET ROMERO / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 14 Juny 2019 07:31

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha celebrat el "compromís explícit" de la candidata de BComú, Ada Colau, per fer un "tàndem de progrés" a l'Ajuntament de Barcelona. Collboni considera que "ha fet un pas molt important" en ser "clara i explícita vinculant la investidura a un govern de socialistes i comuns". Ha a indicat que malgrat això el PSC no renuncia a presentar un candidat a la sessió d'investidura: " Davant qualsevol eventualitat, que ara que no contemplem, hem de poder presentar el nostre candidat a l'elecció".

Collboni també s'ha referit a la possibilitat que una abstenció d'ERC per la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol pogués tenir conseqüències a l'Ajuntament de Barcelona afirmant que "Barcelona no serà moneda de canvi de res, perquè algú que s'estima Barcelona no la posa a subhasta". "Crec que ERC es torna a equivocar i que sembla que no conegui el PSC", ha reblat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: