Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La jutge del 13 rebutja processar per organització criminal 27 investigats per l'1-O com demanava la fiscalia

Aixeca el processament de dos càrrecs del Govern i d'un empresari

Vicent Sanchis, Núria Llorach i Martí Patxot, amb companys de la CCCMA, sortint de declarar a la Ciutat de la Justícia per declarar per l'1-O, el 10 de maig de 2019 Vicent Sanchis, Núria Llorach i Martí Patxot, amb companys de la CCCMA, sortint de declarar a la Ciutat de la Justícia per declarar per l'1-O, el 10 de maig de 2019 POL SOLÀ / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 12 Juny 2019 14:44

La titular del jutjat d'instrucció número 13 ha rebutjat processar per organització criminal 27 investigats per l'1-O, tal i com demanava la fiscalia. La petició afectava càrrecs del Govern, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i empresaris. També volia incloure la directora de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, Àngels Barbarà, que no està investigada en aquesta causa.

A més de rebutjar això, la jutge aixeca el processament de dos càrrecs de la Generalitat i d'un empresari. Es tracta de Meritxell Masó, llavors secretària general del Departament de Governació i ara de Presidència; Montserrat Vidal, de l'àrea de Processos Electorals i Consultes Populars, i José María Gispert, gerent d'Indugraff Offset S.A.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: