Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La jutgessa ingressa en un centre psiquiàtric l'acusat del foc mortal de Vilanova i la Geltrú fins que pugui declarar

La causa, de la qual s'ha aixecat el secret aquest dimarts, està oberta per assassinat i incendi

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra traslladant als jutjats de Vilanova i la Geltrú el detingut per un incendi amb víctima mortal Un vehicle dels Mossos d'Esquadra traslladant als jutjats de Vilanova i la Geltrú el detingut per un incendi amb víctima mortal GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 12 Juny 2019 07:51

La titular del jutjat d'instrucció número 9 de Vilanova i la Geltrú ha decidit que s'ingressi en un centre psiquiàtric l'acusat de l'incendi mortal que va tenir lloc el cap de setmana en aquest municipi fins que estigui en condicions de declarar. El detingut ha estat revisat aquest matí pel forense, que al seu informe ha indicat que no podia explicar la seva versió dels fets. Des del TSJC s'informa que, per tant, avui no s'ha pogut resoldre la seva situació personal. Quan hi hagi "l'oportuna acreditació mèdica d'estabilització" s'afrontarà la declaració i el tràmit de resolució d'aquesta situació, ha afegit la mateixa font. La causa, de la qual s'ha aixecat el secret de sumari aquest matí, està oberta per assassinat i incendi.

Cal recordar que els Mossos d'Esquadra van detenir el cap de setmana un jove de 21 anys per la suposada implicació en un incendi mortal a Vilanova i la Geltrú. El detingut és fill de la víctima. Els fets es van produir cap a la una del migdia del dissabte, quan es va desencadenar un incendi en un domicili al número 62 de l'avinguda Cubelles.

Fins al lloc s'hi van desplaçar sis dotacions de Bombers per extingir el foc i, un cop apagat, van localitzar a l'interior el cos sense vida d'una persona. Arran d'aquest fet es va obrir una investigació que va portar a la detenció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: