Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La defensa de Junqueras insta el Suprem a prendre's la sentència com una "oportunitat" per "resoldre el conflicte"

Andreu van den Eynde diu que cal "tornar la pilota a la política" perquè la protesta i la indignació ciutadana no desapareixerà si no hi ha negociació

L'advocat de Junqueras i Romeva, Andreu van den Eynde, durant el seu informe final al judici de l'1-O al Tribunal Suprem L'advocat de Junqueras i Romeva, Andreu van den Eynde, durant el seu informe final al judici de l'1-O al Tribunal Suprem SENYAL INSTITUCIONAL SUPREM
Catalunya ACN
Dimarts, 11 Juny 2019 14:49

L'advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva, Andreu van den Eynde, ha instat aquest dimarts els magistrats del judici de l'1-O al Tribunal Suprem a fer "la millor sentència" possible i a prendre-se-la com una "oportunitat" per "tornar la pilota a la política" i que es "resolgui el conflicte".

Al final del seu informe, Van den Eynde ha dit que "la política no desapareixerà" perquè la gent "quan no hi ha negociació, ni política, no deixa de protestar" i "s'indigna", fent referència a la "desafecció evolucionada" que ja el 2010 l'aleshores president de la Generalitat, José Montilla, va advertir. "Estem amb la mà estesa per solucionar aquest conflicte" i ha instat el tribunal a fer una sentència que el resolgui, cosa que creu que és un dels valors més honestos que té la justícia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: