Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una dotzena de persones de nou masies, desallotjades per indicació dels Bombers en el marc de l'incendi del Perelló

La dotzena d'afectats han marxat pels seus propis mitjans un cop han estat alertats pels Mossos

Un furgó dels Mossos d'Esquadra circulant i, darrere, la columna de fum de l'incendi que s'ha declarat a la Collada del Perelló Un furgó dels Mossos d'Esquadra circulant i, darrere, la columna de fum de l'incendi que s'ha declarat a la Collada del Perelló ROGER SEGURA / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 10 Juny 2019 16:37

Una dotzena de persones de nou masies han estat desallotjades dels seus domicilis per indicació dels Bombers en el marc de les tasques que es duen a terme per sufocar l'incendi del Perelló (Baix Ebre), que fins ara ha cremat 60 hectàrees de superfície forestal.

La mesura s'ha pres per seguretat, perquè les masies no estan, ara com ara, afectades pel radi d'abast de l'incendi. La dotzena d'afectats han marxat pels seus propis mitjans un cop han estat alertats pels Mossos d'Esquadra, que han estat encarregats de fer l'avís masia per masia.

Cal recordar que prop d'una cinquantena de dotacions dels Bombers, entre terrestres i aèries, treballen per controlar el foc que ha començat cap a quarts de dotze del migdia d'aquest dilluns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: