Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junqueras no descarta aprofitar la sessió constitutiva del Congrés per parlar amb Sánchez

El president d'ERC defensa la seva voluntat de "diàleg", "concòrdia" i "simpatia" amb tothom

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, aquest dissabte 18/05/2019 en roda de premsa a l'ACN des de Soto del Real El líder d'ERC, Oriol Junqueras, aquest dissabte 18/05/2019 en roda de premsa a l'ACN des de Soto del Real ANDREA ZAMORANO / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 18 Mai 2019 13:20

El president d'ERC i diputat electe al Congrés, Oriol Junqueras, ha assegurat aquest dissabte que durant la sessió constitutiva del Congrés dels Diputats prevista per dimarts vinent espera poder parlar amb el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez. En roda de premsa a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), per videoconferència des de Soto de Real, Junqueras ha manifestat que tot i estar a la presó això "no altera la voluntat de cordialitat, amabilitat i diàleg amb tothom".

Amb tot, ha lamentat la decisió del Tribunal Suprem (TS) de no permetre que els presos amb permís per assistir al ple de constitució mantinguin cap reunió ni ofereixin rodes de premsa. Ha reivindicat a més que si manté una actitud de concòrdia i simpatia des de la presó, "tothom hauria d'actuar així".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: