Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrimadas avisa que l’independentisme només vol els ajuntaments com “un altaveu per alimentar el separatisme”

La líder de Cs situa el partit com un “salvavides” als consistoris davant “les barbaritats que arribaran del govern central”

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, asseguda abans de començar l'acte central de campanya a Tarragona entre l'alcaldable, Rubén Viñuales, i la portaveu del grup parlamentari, Lorena Roldán La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, asseguda abans de començar l'acte central de campanya a Tarragona entre l'alcaldable, Rubén Viñuales, i la portaveu del grup parlamentari, Lorena Roldán ROGER SEGURA / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 17 Mai 2019 14:24

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat aquest divendres que el gran repte del 26-M és que els ajuntaments no caiguin en mans dels independentistes perquè, al seu parer, només els volen “com un altaveu i una eina fonamental per a alimentar el separatisme” i “no per millorar la vida dels ciutadans”.

Durant l’acte central de campanya a Tarragona, Arrimadas ha insistit que Cs és el vot útil a la ciutat per evitar un pacte entre el PSC i ERC, que deixaria els tarragonins “abandonats” i “desprotegits”, ha dit. En aquest sentit, ha demanat el vot a tots aquells que el 28-A es van quedar “tristos i preocupats” davant el govern “del ‘sanchisme’, del populisme i del nacionalisme”.

Arrimadas ha ofert Cs com “un escut protector i un salvavides taronja des dels ajuntaments” davant “les barbaritats del govern espanyol”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: