Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

TV3 emet el vídeo de Junqueras però no el de Puigdemont demanant el vot perquè JxCat no ha estat en el debat

Les paraules de Puigdemont sí es podran seguir als serveis informatius de la CCMA

Imatge d'Oriol Junqueras durant la roda de premsa que va oferir per a l'ACN des de la presó de Soto del Real, el passat 19 d'abril de 2019 Imatge d'Oriol Junqueras durant la roda de premsa que va oferir per a l'ACN des de la presó de Soto del Real, el passat 19 d'abril de 2019 ÀLEX RECOLONS / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 15 Mai 2019 06:37

TV3 ha emès el vídeo d'Oriol Junqueras que ERC havia demanat a l'inici del debat de les eleccions europees com a minut d'or final. No ha fet el mateix amb el fragment de Carles Puigdemont que el representant de JxCat, Aleix Sarri, havia entregat al presentador abans d'abandonar el debat, al·legant que la formació no ha participat d'aquest espai i "per respecte als altres candidats". No obstant, TV3 es remet a l'interès informatiu de les imatges per sí emetre-les en altres programes informatius de la cadena.

Junqueras ha fet acte de presència a través de fragments de la roda de premsa que el candidat va oferir a l'ACN amb motiu de les eleccions espanyoles, en què assegura que "després d'un any i mig a la presó" no es "cansaran ni acovardiran mai". "La nostra voluntat deu ser molt alta quan ens demanen 25 anys de presó i estem defensant el mateix", ha dit Junqueras, qui ha finalitzat amb un "guanyarem".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: