Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els sindicats criden a omplir les urnes el 28-A i els carrers l'1 de maig per recuperar drets i "revertir la precarietat"

CCOO i UGT demanen una "doble mobilització" per "no haver-se de lamentar" després de les eleccions

El secretari general de CCOO a Catalunya, Javier Pacheco, i el de la UGT, Camil Ros, durant la roda de premsa en què han anunciat les mobilitzacions per l'1 de maig El secretari general de CCOO a Catalunya, Javier Pacheco, i el de la UGT, Camil Ros, durant la roda de premsa en què han anunciat les mobilitzacions per l'1 de maig MAR VILA / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 24 abril 2019 14:11

Els sindicats Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT) han demanat aquest dimecres una "doble mobilització" de cara a les eleccions generals del 28-A i amb motiu del Dia Internacional dels Treballadors, l'1 de maig. "Per no haver-se de lamentar" d'uns hipotètics resultats als comicis, els secretaris generals dels dos sindicats han cridat a omplir primer les urnes i posteriorment els carrers l'1 de maig per recuperar drets laborals, democràtics i "revertir la precarietat" del món del treball.

"Ens hem de mobilitzar als carrers, a les empreses i a les urnes perquè ens hi juguem molt a l'hora de posar les persones a la centralitat de les polítiques de qui vulgui governar aquest país", ha dit el secretari general de CCOO a Catalunya, Javier Pacheco.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: