Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El detingut pel crim de la seva dona a Olot és agent de la Policía Nacional

La filla de 14 anys, que en el moment dels fets no es trobava dins del domicili, ha estat la que ha donat l'avís

El pis on ha tingut lloc el crim d'Olot El pis on ha tingut lloc el crim d'Olot MARINA LÓPEZ / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 21 abril 2019 00:45

El detingut per la mort de la seva dona a Olot és agent de la Policia Nacional, segons ha pogut saber l'ACN. Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home, de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Olot, aquest matí. La víctima podria haver mort pels trets d'una arma de foc. Al voltant de les 08.20h, la policia ha rebut l'avís que s’havia localitzat el cos sense vida d’una dona dins del seu domicili de la localitat de Sant Cristòfol les Fonts, a Olot, amb signes de violència.

Diverses dotacions policials s’han desplaçat al lloc dels fets. A l’interior del domicili hi havia un home que ha estat detingut. La filla de 14 anys de la dona, que en el moment dels fets no es trobava dins del domicili, ha estat la que ha donat l'avís. La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació.

Segons fonts properes a la investigació l'home està ingressat a l'hospital, després d'intentar suïcidar-se d'un tret al cap.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: