Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fachin: "Ningú està dient que l'únic camí per exercir l'autodeterminació és el que vam fer l'1-O i el 3-O"

El Front Republicà demana a JxCat i ERC "que no tinguin por" de "desobeir" i fa una crida a "reconstruir la unitat del carrer"

El cap de llista del Front Republicà per Barcelona, Albano Dante Fachin, a l'acte central de campanya a Can Felipa El cap de llista del Front Republicà per Barcelona, Albano Dante Fachin, a l'acte central de campanya a Can Felipa BLANCA BLAY / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 19 abril 2019 00:22

El cap de llista per Barcelona del Front Republicà, Albano Dante Fachin, demana a JxCat i ERC "que no tinguin por" de "desobeir" i fa una crida a "reconstruir la unitat del carrer". En l'acte central de campanya i des d'una sala a vessar al centre cívic Can Felipa de Barcelona, Fachin ha criticat: "Ningú està dient que l'únic camí per exercir l'autodeterminació és el que vam fer l'1-O i el 3-O".

En aquesta línia, ha posat la coalició "a disposició de qui calgui" per tornar a "desobeir" i repetir una acció com la de l'u d'octubre per desplegar la independència. "O reconstruïm la unitat del carrer per desafiar l'Estat o haurem perdut", ha insistit, destacant que a Catalunya hi ha "prou valentia" per fer "totes les vegades que faci falta un 1-O".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: