Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Sànchez assegura que JxCat no exigirà un referèndum sobre l'autodeterminació per a investir Pedro Sánchez

El cap de llista independentista està "convençut" que el PSOE acceptarà "tard o d'hora" la via del dret a decidir

El cap de llista de JxCat, Jordi Sànchez, en videoconferència des de la presó de Soto del Real per la roda de premsa a l'Agència EFE El cap de llista de JxCat, Jordi Sànchez, en videoconferència des de la presó de Soto del Real per la roda de premsa a l'Agència EFE BERNAT VILARÓ / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 18 abril 2019 14:53

El cap de llista de JxCat, Jordi Sànchez, ha assegurat que no exigirà un referèndum sobre l'autodeterminació abans d'investir el candidat del PSOE, Jordi Sànchez. Així ho ha afirmat el número u de la formació independentista en una roda de premsa a l'Agència EFE, en connexió en directe des de la presó de Soto del Real, aquest dijous al matí. Sànchez s'ha mostrat "convençut" que el PSOE acceptarà "tard o d'hora" la via del referèndum perquè, si no, estarà condemnant la situació al "bloqueig" i s'obrirà a negociar amb la dreta.

El candidat ha explicat que les condicions de JxCat són no donar "xecs en blanc" i exigir concrecions sobre el dret a l'autodeterminació perquè la solució passi per un referèndum.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: