Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Batet diu que no veu "prioritari" canviar el model d'Estat perquè el "caràcter simbòlic" del Rei està "ben reconegut"

La cap de llista del PSC al 28-A defensa, en una roda de premsa a l'ACN, que el context actual porta a defensar l'autogovern i no a plantejar la reforma d'un estat federal

La cap de llista del PSC al 28-A, Meritxell Batet, a la roda de premsa a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) La cap de llista del PSC al 28-A, Meritxell Batet, a la roda de premsa a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) SÍLVIA JARDÍ / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 15 abril 2019 14:40

La cap de llista del PSC al 28-A, Meritxell Batet, ha dit en una roda de premsa a l'ACN que canviar el model d'Estat "no és una prioritat" per als socialistes i que el "caràcter simbòlic" del rei Felip VI està "ben reconegut" a la Constitució. Després que ERC i En Comú Podem hagin posat damunt la taula un referèndum sobre la monarquia, Batet ha considerat que els ciutadans "tenen molts altres problemes reals".

D'altra banda, ha defensat que el context actual a Espanya fa que el projecte socialista se centri en el reforç de l'autogovern i que no plantegin en el programa electoral la reforma d'un estat federal, a la qual no han renunciat, segons Batet. Per a la candidata socialista, al 28-A es decideix si el futur govern espanyol és "de dretes" o si està presidit per Pedro Sánchez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: