Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra oferirà divendres una conferència a Lisboa sobre l'autodeterminació i la internacionalització del procés

El president viatja a Portugal convidat per l’ISCTE-Instituto Universitário de la capital

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la reunió del Consell Executiu mentre mostra un dels fragments de poema que els ha repartit la consellera de Cultura, Laura Borràs, el 19 de març El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la reunió del Consell Executiu mentre mostra un dels fragments de poema que els ha repartit la consellera de Cultura, Laura Borràs, el 19 de març GUILLEM ROSET / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 25 Març 2019 14:48

El president de la Generalitat, Quim Torra, viatjarà a finals d'aquesta setmana a Portugal, convidat per una institució universitària per tal d'oferir una xerrada sobre l'autodeterminació de Catalunya i la internacionalització del procés. Tal i com ha pogut saber l'ACN, Torra pronunciarà una conferència en anglès sota el títol 'Catalonia and the right to self-determination: an international perspective'. L'esdeveniment serà a l’ISCTE-Instituto Universitário de Lisboa (ISCTE-IUL), la tarda del proper divendres. I el president acudeix convidat pel Departament de Doctorat i Màsters en Ciències Polítiques de l’ISCTE-IUL i pel Màster en Estudis Internacionals, amb associació amb el Centre de Recerca i Estudis de Sociologia i el Centre d’Estudis Internacionals (CEI-IUL) d’aquest centre universitari portuguès.

Segons fonts de Presidència, un cop finalitzada la conferència, Torra participarà en un debat amb l’historiador i ex vicepresident del Parlament Europeu José Pachecho Pereira, i amb l’investigador en política internacional de l’ISCTE i autor del llibre Espanha e Catalunha. Choque de nacionalismos Felipe Vasconcelos Romão. L’acte estarà moderat pel professor i investigador de l’ISCTE-IUL André Freire.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: