Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Els dies que vindran' triomfa al Festival de Màlaga amb la Biznaga d'or al millor film i la de plata a la millor direcció

María Rodríguez Soto s'endú el guardó a la millor actriu i el Premi Jurat Jove al millor llargmetratge

David Verdaguer i María Rodríguez Soto protagonitzen la nova pel·lícula de Carlos Marqués-Marcet 'Els dies que vindran' David Verdaguer i María Rodríguez Soto protagonitzen la nova pel·lícula de Carlos Marqués-Marcet 'Els dies que vindran' CCMA
Catalunya ACN
Diumenge, 24 Març 2019 00:30

La pel·lícula 'Els dies que vindran' de Carlos Marqués Marcet ha triomfat la 22a edició del Festival de cinema de Màlaga. El drama romàntic de Marqués Marcet ha estat guardonat amb la Biznaga d'or a la millor pel·lícula espanyola, un guardó dotat amb 12.000 euros, la Biznaga de plata a la millor direcció i la Biznaga de plata a la millor actriu, per la interpretació de María Rodríguez Soto. La cinta, que també ha rebut el Premi del Jurat Jove al millor llargmetratge, narra la crònica d’un embaràs. Per la seva banda, l'actor català Quim Guitiérrez ha estat premiat amb una Biznaga de plata al millor repartiment per Litus. '. El premi l''ha rebut ex aequo al costat de Mauro Sánchez Navarro per 'Esto no est Berlín'.

'Baracoa' de Pablo Briones ha rebut el Premi del Públic per part del Jurat Jove Documental de la Universitat de Màlaga.

El jurat de la secció oficial de llargmetratges d'aquesta 22a edició del Festival estava integrat per Andrés Bayona, Agustina Chiarino, Patricia Ferreira, Ignacio Ruiz Capillas y Diego San José.

Un any més, el festival ha tingut un fort accent català, ja que s'hi han projectat una trentena de produccions de casa nostra. '7 raons per fugir', d'Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras; 'Staff only' de Neus Ballús; 'Els dies que vindran', de Carlos Marqués Marcet i 'Litus', de Dani de la Orden, són les pel·lícules catalanes que han anat a competició. En el terreny del documental, també hi competeixen 'Baracoa' de Pablo Briones, 'El cuarto reino' d'Adán Aliaga i Àlex Lora i 'Hasta que las nubes nos unan, Guardiola-Diola' de Lluís Escartín Lara.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: