Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra diu que l'independentisme ha recuperat el somriure i demana seguir "determinats" i "amb totes les conseqüències"

El president del Govern reclama que el xoc del judici a l'1-O serveixi per fer el moviment "més fort"

El president del Govern, Quim Torra, amb Eduard Pujol, la candidata per Sabadell, Lourdes Ciuró, i Jaume Alonso-Cuevillas, en un acte de JxCat El president del Govern, Quim Torra, amb Eduard Pujol, la candidata per Sabadell, Lourdes Ciuró, i Jaume Alonso-Cuevillas, en un acte de JxCat SÍLVIA JARDÍ / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 23 Març 2019 14:50

El president del Govern, Quim Torra, ha assegurat que en el darrer mes l'independentisme "ha recuperat el somriure" després de moments "més baixos" que ja s'han superat. En un acte de precampanya de Junts per Catalunya a Sabadell, Torra ha demanat ser "revolucionaris somrients" i a anar "determinats" cap a la independència. "No hi ha ziga-zagues en aquest camí, és un camí recte que hem de seguir amb totes les conseqüències", ha afegit.

El president de la Generalitat ha definit Junts per Catalunya com la marca que "representa el millor que ha fet el país els últims anys: autodeterminar-se". Torra també ha demanat que "el xoc" pel judici de l'1-O serveixi per fer el moviment "més fort".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: