Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunillera: “Hi ha dues opcions: o el "trifachito" o un govern que es pugui construir sobre el partit socialista”

La delegada del govern espanyol acusa a Casado d’estar “obsessionat” amb el 155 i creu que no es donaran les condicions perquè es pugui tornar a aplicar

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, atenent els mitjans de comunicació en una visita el Vendrell, el 15 de febrer La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, atenent els mitjans de comunicació en una visita el Vendrell, el 15 de febrer GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 16 Febrer 2019 12:19

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera creu que a les pròximes eleccions espanyoles només hi ha dues alternatives “o el ‘trifachito’ o un govern que es pugui construir sobre el partit socialista”. En una entrevista a ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio, Cunillera ha deixat clar que el diàleg amb Catalunya serà una peça important de la campanya del PSOE i que cal arribar a acords per arribar a una solució i que la sortida no pot basar-se en una lògica de “vencedors i vençuts”.

La delegada del govern espanyol acusa al líder del PP, Pablo Casado, d’estar “obsessionat” amb el 155 i creu que no es donaran les condicions perquè es pugui tornar a aplicar aquest article a Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: