Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sánchez compareix aquest divendres després d’un Consell de Ministres extraordinari per convocar eleccions

El president espanyol posarà data a la cita electoral després de comunicar-la al seu govern

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en una compareixença recent a La Moncloa El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en una compareixença recent a La Moncloa ROGER PI DE CABANYES / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 15 Febrer 2019 07:21

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha convocat per a aquest divendres a les 9 h un Consell de Ministres extraordinari on, segons han apuntat membres del seu executiu, anunciarà la convocatòria d’eleccions anticipades. El president espanyol compareixerà una hora després, a les 10, a la sala de premsa de La Moncloa per fer pública la decisió i posar data a la cita a les urnes. Sobre la taula, quatre opcions que surten a les travesses, filtrades pel mateix govern espanyol.

La més probable, el 28 d’abril, després de la Setmana Santa i abans de les municipals i autonòmiques del més de maig. També el 14 d’abril i fins i tot el dijous 11 d’abril, que seria el fruit d’una publicació del decret de dissolució de les Corts aquest mateix dissabte al Butlletí Oficial de l’Estat. L’executiu ha 'desvenut' en les últimes hores l’opció d’un ‘superdiumenge’ el 26 de maig, coincidint amb les autonòmiques, europees i locals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: