Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sánchez acusa els independentistes i les forces de la dreta de tenir "por" al diàleg: “Viuen millor en la confrontació”

El president espanyol defensa els pressupostos i assegura que el seu govern treballa “per una Catalunya en convivència per a una Espanya unida”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a La Moncloa, el passat 4 de febrer El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a La Moncloa, el passat 4 de febrer ROGER PI DE CABANYES / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 13 Febrer 2019 08:06

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha llançat una sèrie de tuits coincidint amb la primera jornada del judici oral de l’1-O i amb el debat al Congrés de les esmenes a la totalitat dels pressupostos generals de l’Estat, on acusa les forces independentistes i els partits de la dreta de tenir “por” al diàleg. “Després de set anys d’injustícia social, les dretes i l’independentisme votaran contra uns pressupostos socials”, escriu el president, perquè “tots dos volen el mateix: una Catalunya enfrontada a ella mateixa i una Espanya enfrontada a ella mateixa”, però “nosaltres treballem per una Catalunya en convivència per a una Espanya unida”.

Segons Sánchez, malgrat que el PSOE va proposar una comissió de política territorial al Congrés i una Mesa de partits catalans al Parlament les dretes “mai hi van participar” i “l’independentisme va hi va creure”.

“Viuen millor en la confrontació, tenen por al diàleg”, assegura el president espanyol, que adverteix que la moció de censura “va suposar un canvi d’època”.

En aquest sentit avança que “si volem conquerir el futur com a país, l’Espanya cabal, moderada i progressista ha de donar un pas endavant i donarà un pas endavant”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: