Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Uns 400 alcaldes demanen un judici "just i imparcial" per als líders independentistes

L'acte al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona ha volgut exhibir la "transversalitat" del món municipal

Emilio Medan, alcalde de Les; Jesús Calderer, alcalde de Cercs; Enric Domènech, alcalde de Mieres; Laura Campos, alcaldessa de Montcada; Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa i Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils Emilio Medan, alcalde de Les; Jesús Calderer, alcalde de Cercs; Enric Domènech, alcalde de Mieres; Laura Campos, alcaldessa de Montcada; Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa i Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils NORMA VIDAL / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 11 Febrer 2019 07:38

Uns 400 alcaldes catalans han demanat aquest diumenge un "judici just i imparcial" per als líders independentistes que seran processats a partir de dimarts i l'"allibeerament immediat" perquè puguin assistir al Tribunal Suprem en llibertat, en un acte organitzat per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Ajuntament de Barcelona que ha tingut lloc al Saló de Cent del consistori de la capital catalana.

En l'acte hi han participat familiars dels líders empresonats i alcaldes de diverses formacions polítiques (ERC, PDeCAT, Catalunya en Comú, CUP, Demòcrates i PSC) per exhibir la "transversalitat" del món local, tal com ha reivindicat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. El president de l'ACM, David Saldoni, ha assegurat que "el món local sempre hi és i hi serà".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: