Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La concentració a favor d'una "Espanya unida" omple la plaça Colom de Madrid per reclamar eleccions a Pedro Sánchez

Milers de persones se sumen a la crida de PP, Cs i Vox en una protesta on també han assistit grups de la ultradreta

La concentració a la Plaça Colón de Madrid per exigir eleccions a Pedro Sánchez i reclamar una "Espanya unida", el diumenge 10 de febrer La concentració a la Plaça Colón de Madrid per exigir eleccions a Pedro Sánchez i reclamar una "Espanya unida", el diumenge 10 de febrer ROGER PI / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 10 Febrer 2019 12:41

Milers de persones s'han sumat a la crida de PP, Cs i Vox per defensar la unitat d'Espanya i reclamar eleccions anticipades a Pedro Sánchez. La concentració, marcada per la presència de banderes espanyoles i crits de "Viva España!" i de "Golpistas a prisión!", ha omplert la plaça Colón de Madrid. Tant els populars com la formació taronja, que han organitzat autocars vinguts d'arreu, l'han convocada en protesta contra la política de l'executiu estatal amb Catalunya.

La concentració, a més de Vox, ha rebut el suport d'altres formacions com UPyD, el Partit Aragonès Foro Asturias o UPN. També s'hi ha vist la presència de grups de la ultradreta. Els líders polítics, però, s'han mantingut volgudament en un segon pla durant la lectura del manifest, que ha clamat a favor de la unitat d'Espanya "sense complexes" i la convocatòria de comicis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: