Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Uber i Cabify abandonaran Barcelona quan entri en vigor el decret llei de la Generalitat: "El taxi ha guanyat"

El president d'Unauto VTC a Catalunya anuncia l'acomiadament dels treballadors de les plataformes a la capital catalana

El president de la patronal Unauto VTC a Catalunya, Josep Maria Goñi, després de la reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet El president de la patronal Unauto VTC a Catalunya, Josep Maria Goñi, després de la reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet NAZARET ROMERO / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 22 Gener 2019 21:36

Uber i Cabify abandonaran Barcelona quan entri en vigor el decret llei de la Generalitat que regula els vehicles de lloguer amb conductor (VTC), segons han anunciat el president d'Unauto VTC a Catalunya, Josep Maria Goñi, i la directora global de regulació a Cabify, Marta Plana, a la sortida de la reunió d'aquest dimarts al departament de Territori. "La Generalitat ha cedit al xantatge del taxi", ha dit Plana, que ha afirmat que hauran de "deixar la ciutat de Barcelona". "El taxi ha guanyat", ha reblat Goñi, que ha assegurat que quan el decret llei de la Generalitat entri en vigor Uber i Cabify deixaran d'operar a Barcelona.

Preguntat pels treballadors de les plataformes a la capital catalana ha dit que se n'aniran "tots a l'atur". El conseller de Territori, Damià Calvet, ha explicat en roda de premsa que preveuen aprovar la regulació el pròxim dimarts perquè entri en vigor dimecres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: