Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern garanteix la seva presència durant el judici de l'1-O

Artadi explica que l'executiu abordarà la setmana que ve el calendari per decidir com assisteix a la cita judicial de Madrid

El Consell Executiu reunit al Palau de la Generalitat del 22 de gener de 2019 El Consell Executiu reunit al Palau de la Generalitat del 22 de gener de 2019 MAR VILA / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 22 Gener 2019 14:54

La consellera de Presidència, Elsa Artadi, ha garantit la presència de l'executiu durant el judici de l'1-O. Durant la roda de premsa d'aquest dimarts al migdia a Palau, posterior al Consell Executiu, la també portaveu ha explicat que el Govern abordarà a la reunió de la setmana que ve el calendari, ja que encara no hi ha "certesa" sobre la data de l'inici del judici. Així, s'espera que dimarts vinent l'executiu de Quim Torra decideixi com assisteix a la cita de Madrid: "Tancarem agendes d'una manera o altra en funció dels calendaris", ha argumentat.

El president de la Generalitat ja va avançar fa dues setmanes que tenia la intenció de ser present, d'alguna manera, al judici, així com de donar suport a les mobilitzacions que s'estan coordinant sobretot per a l'inici de la cita.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: