Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torrent respon a les accions dels CDR que la república no es construeix amb "caputxes" ni "amb la cara tapada"

El president apel·la a les mobilitzacions "pacífiques" i generant "majories socials"

El president del Parlament, Roger Torrent, atenent els mitjans de comunicació a les portes de Lledoners El president del Parlament, Roger Torrent, atenent els mitjans de comunicació a les portes de Lledoners GEMMA ALEMAN / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 10 Desembre 2018 21:44

Després de les protestes d'aquest cap de setmana dels CDR, el president del Parlament, Roger Torrent, ha insistit en el fet que qualsevol acció "cívica, pacifica i no violenta ens sembla legítima". No obstant això, ha remarcat que la república "no es construeix amb caputxes ni amb la cara tapada, sinó amb la cara descoberta i generant majories". I ha apel·lat a una solució "democràtica" que és el que demanen "el 80% dels catalans".

Pel que fa a l'actuació dels antiavalots contra les manifestacions antifeixistes del Dia de la Constitució, Torrent ha reconegut que les imatges "generen inquietud", però alhora ha afirmat que no li correspon a ell "valorar els criteris polítics de gestió", en aquest cas, dels Mossos. Confia en que el "Govern de la Generalitat trobarà una solució".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: