Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença el dejuni de Montserrat on Quim Torra s'estarà fins dimarts

Passarà les dues nits en una habitació a l'edifici Nostra Senyora i compartirà els espais comuns amb nou persones més

Imatge de Torra i els seus companys de dejuni després de prendre el got d'aigua simbòlic per iniciar l'acte de protesta, aquest diumenge 9 de desembre Imatge de Torra i els seus companys de dejuni després de prendre el got d'aigua simbòlic per iniciar l'acte de protesta, aquest diumenge 9 de desembre ÀLEX RECOLONS / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 10 Desembre 2018 07:26

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha arribat passades les set de la tarda a Montserrat on s'estarà fins dimarts mentre fa un dejuni de 48 hores en solidaritat amb els polítics presos en vaga de fam que ha començat aquest diumenge a les nou del matí a Barcelona.

Torra, que junt amb els seus companys de dejuni ha begut un got d'aigua simbòlic per arrencar oficialment l'acte de protesta, passarà les dues nits en una habitació de l'edifici Nostra Senyora, davant mateix de la basílica, i compartirà els espais comuns amb nou persones més que han començat el dejuni aquesta tarda i que, per torns, s'allargà fins el pròxim 26 de desembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: